Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Botë e Çuditshme Lifestyle

Keni adoptuar një qen dhe nuk dini çfarë emri t’i vendosni? Ne ju vijmë në ndihmë me 10 emra popullorë!

Emrat e famshëm të qenve kanë ndryshuar shumë gjatë viteve.  E vërteta është se çdo njeri merr një qasje të ndryshme në emërimin e qenit të tij. Disa duan diçka të shkurtër dhe të thjeshtë, ndërsa të tjerët fokusohen me kuptimin pas emrit. Si rezultat, ne ju prezantojmë 10 emrat më të famshëm të qenve në të gjithë botën:

1.Luna

Luna është një emër që është rritur në popullaritet si tek njerëzit ashtu edhe tek qentë. Së bashku me Bella, është e preferuara e pronarëve të qenve në 30 vende të botës.

2.Max

Ndryshe nga emrat e qenve femra, emrat e qenve meshkuj kanë më shumë gjasa të jenë të shkurtër dhe më pak të fokusuar në kuptimin e tyre. Max është më i popullarizuari në 13 vende.

3.Bella

Bella, së bashku me Lunën, është zgjedhja kryesore në mbi 30 vende të botës. Bella do të thotë e bukur, kështu që shumë këlyshë të vegjël e mbajnë këtë emër me krenari.

4.Charlie

Megjithëse Charlie vjen si i dyti në emrat e qenve meshkuj, është parë një rritje në popullaritet për përdorimin e tij si emër unisex.

5.Lola

Shumë pronarë të kafshëve shtëpiake u pëlqen emri për tingullin e ëmbël.

6.Buddy

Qeni juaj është shoku juaj më i mirë, kështu që emri sigurisht që i përshtatet. Ky emërtim i ka qëndruar kohës kur është fjala për të emëruar mikun më të mirë të njeriut.

7.Molly

Nëse keni ëndërruar të merrni një qenush për një kohë të gjatë, Molly mund të jetë emri për ju. Do të thotë “fëmijë i dëshiruar”, i përsosur për një qenush të shumëpritur.

8.Kira

Kira do të thotë “me diell”, kështu që është e popullarizuar tek qentë me veshje të verdha dhe të arta.

9.Lucy

Lucy është një tjetër emër i shkurtër, i ëmbël që është bërë shumë i njohur. Emri do të thotë “dritë”.

10.Jack

Jack besohet se do të thotë “dhuratë e Zotit”, kështu që nëse fëmija juaj ndihet si një dhuratë nga lart, mund të jetë një emër i mrekullueshëm.