Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Fashion

Keni dëgjuar për koleksionin më të ri ‘Gucci Diana’ nga gjiganti i modës?

Frymëzuar nga fotografitë me fokus veprimet e njerëzve magjepsës, teksa jetojnë ditët e tyre, Gucci sjell imazhe të ndritshme që portretizohen në çantën e re ‘Gucci Diana’ të kapura si skenarë jashtë hotelit “The Savoy” në Londër ku themeluesi Guccio Gucci punonte si ‘djali i ashensorit’ (liftboy) në rininë e tij.

Gucci Diana është imagjinuar me një rrip lëkure në ngjyrë neoni, i cili mund të hiqet sipas dëshirës.

Alessandro Michele eksploron konceptin e mishërimit në linjën e re, e cila është krijuar për të evokuar një qëndrim estetik, por edhe një ‘attitude’. Në buzë të frymëzimit, ai bën një hap përtej në një vështrim mbi ndikimin e gjerë që një person ka patur ndër breza dhe kultura.

Gucci Diana është reflektim i një epoke të caktuar – madje edhe silueta e saj bën jehonë një moment në të cilin veshjet praktike zunë një vend të rëndësishëm në garderobë. Ajo përfaqëson nocionin e stilit në evolucion të vazhdueshëm, që përshtatet në mënyrë të përkryer me sofistikimin.

Mesazhi që ky koleksion mbart është liria dhe përfaqësimi i modës si një medium i fuqishëm për të shprehur veten.