Keni dëgjuar për meridianet e trupit të njeriut? Adi dhe Foni zbulojnë disa informacione interesante
Ju Flet Trupi • 16:29 18/09/2021
Këtë të premte, Adi dhe Foni na tregojnë disa informacione lifhur me meridianet e trupit të njeriut. E dinit se çfarë janë ato? Ja se çfarë na mësojnë ata. Adi Pojana Foni Ilia Dj Ankloe
Veshjet provokuese në vendin e punës!
Ju Flet Trupi 12:53 29/01/2023
Gjuha e trupit në vendin e punës! | JU FLET TRUPI
Ju Flet Trupi 11:40 22/01/2023
Çfarë është flirtologjia?! | JU FLET TRUPI
Ju Flet Trupi 12:09 15/01/2023
Si e lexojnë japonezët shëndetin në fytyrën e njerëzve? | JU FLET TRUPI
Ju Flet Trupi 12:41 31/12/2022
Pse burrat nuk martohen?! | JU FLET TRUPI
Ju Flet Trupi 11:25 25/12/2022
Nëse nuk je i martuar atëherë mos u marto! | JU FLET TRUPI
Ju Flet Trupi 14:04 18/12/2022
Shenjat paralajmëruese që tregojnë se burrat po ju tradhtojnë! | JU FLET TRUPI
Ju Flet Trupi 10:51 11/12/2022