A Live Night Celebrities Gossip Showbiz

Këshilla e vyer që i ka dhënë i ati i ndjerë Eugent Bushpepës!

‘A Live Night’ padyshim që përgjatë gjithë javëve të fundit ka sjellë për ju intervistat më unike dhe muzikën ‘live’ më të mirë nga artistët më në zë dhe të talentuar të showbiz-it tonë. Këtë të shtunë, Eugent Bushpepa ka rrëfyer gjithë jetën e tij, duke nisur nga fëmijëria, sakrificat që ka bërë për t’ju futur botës së artit, jeta personale, fama dhe shumë të tjera.

E lidhur me të atin e tij të ndjerë, Eugenti tregoi se para se të largohej nga jeta gjithmonë i jepte një këshillë shumë të vyer.

Im atë ka qeë një person shumë i shkolluar, ai gjithmonë më thonte ‘mirë e ke talentin, por çfarë do bësh me këtë talent që ke, e rëndësishme është të lësh një trashëgimi.’ Dhe mbaj mend që vitet e fundit të jetës së tij ai shkruante shumë, e mbaj mend tim atë me një fletore shënimesh dhe vitet e fundit publikoi dy libra dhe më thonte gjithmonë ‘njerëzit do të mbajnë mend veprat e tua, pra mundohu të lësh një trashëgimi të njerëzit e tjerë, sepse kjo e lë më gjatë emrin tend përballë publikut’. Këtë gjë e kam si shtyllë kryesore.

Çfarë e bën të lumtur Eugentin?

Më bën të lumtur të kem rreth vetes njerëzit që dua më shumë, t’i kem me shëndet, pra të lumtur më bën të rrethohem nga njerëzit që dua.