Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Këshillat që Rita Petro jep mbi lumturinë, duhet t’i dëgjojnë të gjithë të rinjtë!
Live From Tirana • 17:12 17/09/2021
E ftuar në "Live From Tirana" ditën e kaluar ishte autorja Rita Petro. E pyetur mbi temën se çfarë na bën të lumtur, ajo ka dhënë mendimin e saj se çfarë mund të bëjnë të rinjtë për të gjetur lumturinë e tyre. Ajo ka folur dhe mbi lidhjen që ekziston ndërmjet lumturisë dhe letërsisë. Elios Shuli Rita Petro Wizii Dj
“Ne po e dhunojmë tradicionalen”/Shef Mirsad Tagani rrëfen gjithçka rreth traditës së vendit tonë!
Live From Tirana 16:47 25/10/2021
Irini Qirjako: “Të bësh një dasmë nga fillimi deri në fund me muzikë tallava, e papranueshme”!
Live From Tirana 16:12 25/10/2021
Do të befasoheni me VIP-at që janë bërë pjesë e “Social Top 5”!
Live From Tirana 20:39 23/10/2021
Që nga largimi i shqiptarëve dhe deri tek rolet e saj më të reja, Esela Psyqyli na tregon gjithçka!
Live From Tirana 11:51 23/10/2021
Regjisori Fabio Seferi na flet më shumë për filmin e tij me metrazh të shkurtër “Mbjellja e pemëve”!
Live From Tirana 11:41 23/10/2021
Erion Kristo për largimin e shqiptarëve jashtë: “Do vijë momenti që do të na e bëjë Rama gjilpërën”!
Live From Tirana 11:33 23/10/2021
Ikja e shqiptarëve jashtë vendit, pse po ndodh kjo?!
Live From Tirana 15:29 22/10/2021