Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Horoskopi

Këto 3 gabime i bëjnë lidhjet e akrepave të përfundojnë shpejt!

Shenjat e ujit janë shpirtrat më të ndjeshëm të zodiakut. Kjo është arsye e fortë që e bën takimin me një shenjë të zodiakut të akrepit një përvojë kaq intensive dhe emocionale. Ndërsa duhen studiuar më shumë sesa vetëm shenjat e zodiakut, shikimi në astrologjinë e dashurisë mund të na ndihmojë të gjithëve të kemi një gjatësi vale më kozmike kur bëhet fjalë për romancën. Nëse keni lindur nën shenjën e akrepit, njohja e gabimeve më të zakonshme që bëjnë akrepat në marrëdhënie do t’ju ndihmojë t’i shmangni ato.

1. Luajtja e lojërave për të treguar fuqinë

500+ Power Pictures [HD] | Download Free Images on Unsplash

Akrepat kanë një prani dhe këmbëngulje të fuqishme, por nëse lejojnë që pasiguria të përfitojë prej tyre, mund të tundohen të përdorin personalitetet e tyre magnetike për të manipuluar të dashurit. Akrepat duhet të kujtojnë se manipulimi dhe lojërat e pushtetit reduktojnë mundësitë për një marrëdhënie të fortë dhe të shëndetshme.

2. Dëshira për të shkuar në ekstreme

Image result for crying hug couple | The darkest minds, Couples, Photographer

Akrepat drejtohen nga planeti Pluton, i cili shoqërohet me transformime ekstreme dhe dinamikë fuqie. Kjo është arsyeja pse shumë akrepa kanë nevojën e lindur për të shtyrë kufijtë si një mjet për të matur suksesin ose forcën e diçkaje. Një marrëdhënie nuk ka nevojë të jetë një slitë emocionale në mënyrë që të jetë kuptimplotë.

3. Marrja e gjërave personale

10 Naughty Ways To Irritate Your Partner; All Done In Good Spirit - Boldsky.com

Akrepat janë një nga shenjat e zodiakut të ujit, kështu që ata kanë shumë ndjenja sentimentale brenda tyre, edhe nëse nuk i shfaqin ato. Kjo ndjeshmëri u jep atyre një inteligjencë unike emocionale dhe një intuitë të fortë, por mund të jetë problem nëse e përdorin atë për të lexuar më shumë seç duhet veprimet e partnerit të tyre. Përpara se të marrin diçka personalisht, akrepat duhet të reflektojnë nëse ajo që i shqetëson në veprimet e të dashurit të tyre është e vlefshme apo thjesht rrjedh nga frika për t’u lënduar.