Lancio Music

Këto 5 këngë kryesojnë ‘The Top List’ për këtë javë!

The Top List është klasifikimi i 100 këngëve më të mira të artistëve tuaj të preferuar shqiptarë. E teksa në “Lancio” ju e dini tashmë që mund të ndiqni muzikën më të mirë, por edhe klasifikimet muzikore në Shqipëri dhe kudo në botë, të enjtet në “Lancio” i përkasin The Top List.

Këtë javë, renditja ka ndryshuar shumë dhe në ‘top 5’ janë 5 artistë shumë të dashur dhe të komentuar të showbiz-it shqiptar. Ndiqni klasifikimin e mëposhtëm për të zbuluar vendin e parë që kryesohet nga një artist me kuptimin e plotë të fjalës!

5. “Isabel” – Alban Skënderaj

4. “TDU” – Kida X Ledri Vula

3. “Sekret” – Ronela Hajati

2. “9” – Yll Limani

1.”Per dashni” – Capital T