Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Celebrities Gossip

Këto janë këshillat që ka marrë Mbretëresha Elizabeth lidhur me shëndetin e saj!

Mbretëresha duhet të shkojë në njërën anë pasi i është thënë nga mjekët se duhet të pushojë, siç ka pohuar një burim mbretëror. Madhëria e saj u detyrua të anulojë udhëtimin e saj dy ditor në Irlandën e Veriut pasi u këshillua të merrte ca kohë jashtë orarit të saj. Ajo u tërhoq nga udhëtimi vetëm pesë orë para se të mbërrinte. Buckingham Palace tha në një deklaratë si më poshtë.

Mbretëresha ka pranuar me ngurim këshillën mjekësore për të pushuar gjatë ditëve të ardhshme. Madhëria e saj është me humor të mirë dhe është e zhgënjyer që nuk do të jetë më në gjendje të vizitojë Irlandën e Veriut, ku duhej të ndërmerrte një sërë angazhimesh sot dhe nesër. Mbretëresha dërgon urimet e saj më të ngrohta për njerëzit e Irlandës Veriore dhe mezi pret ta vizitojë në të ardhmen.

The 95-year-old monarch cancelled her trip to Northern Ireland that was due to depart on Wednesday following a reception for international business and investment leaders

Udhëtimi në Irlandën e Veriut u anulua, kështu që stafi i pallatit po priste në Belfast, raporton Mail Online. Një burim mbretëror tha për Mbretëreshën si më poshtë.

Me Jubileun e saj Platinum në horizont, shumë po mendojnë se ndoshta zyra e saj private duhet të shikojë përsëri ditarin. Askush nuk po thotë se ajo duhet të bëjë një hap prapa, por ndoshta një hap tjetër i vogël në njërën anë mund të jetë në rregull.

The palace insists that there is no cause for concern

Është konfirmuar se monarkja nuk është e sëmurë për shkak të Covid-19, dhe se ajo thjesht kishte nevojë të pushonte pas një orari të ngjeshur dhe javëve të udhëtimit. Këtë javë Mbretëresha u takua me drejtuesit e biznesit, sipërmarrësit e teknologjisë dhe politikanët, përfshirë bashkëthemeluesin e Microsoft, Bill Gates.