Horoskopi Lifestyle

Këto shenja horoskopi bëjnë sikur janë me nerva dhe acarohen kot vetëm për të pasur pak vëmendje nga partneri!

Mosmarrëveshjet janë të zakonshme në çdo marrëdhënie. Dhe në shumicën e rasteve pasi jeni zënë, veprimet e të dashurit kanë një dozë të shëndetshme argumenti, lotësh, zhgënjimi para pajtimit. Megjithatë, ka raste kur disa pështjellime nuk ndodhin organikisht, por prodhohen nga shenjat e zodiakut. Kjo bëhet kur shenjat e yjeve kanë motivin e tyre të fshehtë për të pretenduar se janë të zemëruar. Nga Gaforrja te Akrepi, shihni shenjat e zodiakut që pretendojnë se janë të zemëruar vetëm për të tërhequr vëmendjen e partnerit.

Shigjetari

Disa shenja të zodiakut si Shigjetari ndihen më të kufizuar për të kuptuar nevojën për kufij dhe hapësirë ​​personale. Pra, kur bashkëshorti i tyre është i zënë duke punuar ose duke kaluar kohën në telefonin e tyre, ata ndihen të lënë pas dore. Një pjesë e problemit është fakti se Shigjetari mendon se partneri i tyre supozohet të jetë përgjegjës për lumturinë e tyre në marrëdhënie. Pra, sa herë që ndihen të pakënaqur, ndezin një debat ose shprehen se janë të zemëruar për të kërkuar vëmendje nga i dashuri ose e dashura.

Gaforrja

Gaforrja mund të jetë një partner mjaft i ngjitur në marrëdhënie, sepse ata kanë një ndjenjë relativisht më të ulët të vetëvlerësimit. Pra, të shohin të dashurin e tyre në një atmosferë të shëndetshme me miqtë e tjerë mund të shkaktojë problemet e braktisjes së Gaforres, kjo është arsyeja pse ata shkaktojnë pak dramë për të tërhequr vëmendjen. Një Gaforre mund të jetë duke e bërë këtë në mënyrë të pafajshme në një përpjekje naive për vëmendje, kjo është ndoshta arsyeja pse partneri i tyre i fal ata për zemërimin në shumicën e rasteve.

Akrepi

Taktikat e një Akrepi janë shumë më të fshehta se shenjat e tjera të zodiakut që kërkojnë vëmendje. Ka raste kur ata vërejnë se i dashuri i tyre ka plane me miqtë ose që duken të emocionuar për një udhëtim të ardhshëm. Kjo e bën Akrepin intensivisht xheloz, sepse ata e duan të dashurin e tyre vetëm për vete. Më pas ata shtiren nervozizëm derisa bashkëshorti i tyre anulon planet e tyre për të qetësuar një Akrep të mërzitur.