Horoskopi Love & Sex

Këto shenja të horoskopit nuk thonë ‘të dua’ asnjëherë dhe për këtë e kanë një arsye!

Asgjë në jetë nuk është aq e bukur sa dashuria reciproke që është e fortë mes dy shenjave të zodiakut. Megjithatë, shumica prej nesh e kalojnë jetën duke pritur për një dashuri të tillë dhe nuk e përjetojnë atë. Nga ana tjetër, ka nga ata që e kalojnë rininë e tyre duke u gjuajtur pas dikujt që mund të mos i dojë më kurrë. Por shumë pak individë i ruajnë zemrat e tyre me një egërsi dhe nuk e rrëfejnë lehtë dashurinë e tyre. Nga Gaforrja te Virgjëresha, njihuni me shenjat e zodiakut që hezitojnë të thonë të dua edhe nëse kanë ndjenja për ty.

Virgjëresha

Nga të gjitha shenjat e zodiakut, Virgjëreshës i duhet më shumë kohë për të kuptuar se janë goditur nga shigjeta e kupidit. Ata mund t’ju dërgojnë mesazhe gjatë gjithë ditës dhe të kalojnë gjithë kohën e tyre të kotë duke menduar për ju. Por Virgjëreshës nuk i shkon mendja që mund të kenë ndjenja për dikë. Ata janë shpesh individë egoistë të lindur, të cilët janë të përqendruar tek vetja në të menduarit e tyre. Meqenëse nuk janë të sigurt për emocionet e tyre, ata përmbahen dhe nuk i ndajnë ndjenjat e tyre me ju.

Gaforrja

Ndjenjat e një Gaforreje shpesh shohin një zbaticë dhe rrjedhë ashtu si baticat ndikohen nga graviteti i Hënës. Prandaj, nëse në një moment ata rrëfejnë dashurinë e tyre të pavdekshme për ju, në një tjetër ata do të pyesin veten nëse ju jeni vërtet ai për ta. Dhe ata gjithashtu kanë çështje besimi të rrënjosura thellë, të cilat nuk i lejojnë ata të heqin kujdesin e tyre dhe të bien në dashuri. Prandaj, ata hezitojnë të propozojnë.

Peshqit

Peshqit nuk e kanë problem të identifikojnë ndjenjat e tyre për dikë. Megjithatë, ata kanë frikë ta lënë të dashurin e tyre të dijë për lindjen e ndjenjave të tyre romantike, sepse kanë frikë nga angazhimi. Ata do të donin të takoheshin me ju për periudhën më të gjatë të mundshme, por kur bëhet fjalë për një angazhim të qëndrueshëm siç është lidhja ose martesa, ata ka të ngjarë të largohen nga skena. Kjo është arsyeja pse ata shpesh fshehin ndjenjat e tyre.