Horoskopi

Këto shenja të zodiakut e përgatisin veten e tyre emocionalisht më pas i japin fund lidhjes së tyre pa problem fare!

Çdo njeri priret ta përballojë ndryshe dhimbjen e zemrës që rrjedh nga një ndarje. Ndërsa disa e kalojnë dhimbjen duke ngrënë, të tjerët pinë alkol për të mposhtur ndjenjat e tyre të vazhdueshme për personin që i dha fund marrëdhënies së tyre. Megjithatë, ka disa shenja të zodiakut që kanë arsyet e tyre për të mbajtur zi për fundin e një lidhjeje, ndërkohë që janë ende në lidhje me partnerin e tyre. Nga Virgjëresha te Ujori, shihni shenjat e zodiakut që priren të ecin përpara emocionalisht edhe para se t’i japin fund lidhjes me të dashurin e tyre.

Virgjëresha

Një Virgjëreshë nuk do të donte kurrë që dikush tjetër të ishte përgjegjës për lumturinë ose pikëllimin e tyre. Për këtë qëllim, ata dëshirojnë të kenë kontrollin e plotë të gjithçkaje në jetën e tyre, duke përfshirë thyerjen e zemrës. Kësaj shenje të zodiakut i pëlqen të ruajë zemrën e tyre për të ditur se nuk do të lëndohen në rast të ndarjes. Pasi vendosin të ndërpresin lidhjet, ata fillojnë të distancohen emocionalisht nga individi për t’u siguruar që ndarja e ardhshme nuk do t’i godasë fort.

Peshqit

Nuk ka asnjë shenjë tjetër që është aq e prekur nga humbja dhe pikëllimi sa Peshqit. Si një shenjë uji, ata ndjejnë emocione thellë dhe priren të humbasin veten në ndjenjat e tyre veçanërisht kur ndihen të ulët. Pra, kur dyshojnë se një lidhje nuk po funksionon, ata priren t’i kushtojnë kohë dhe energji të dashurit të tyre në një përpjekje për t’u përgatitur për ndarjen eventuale. Në shumicën e rasteve, ata nuk do të fillonin ndarjen, por do të prisnin derisa partneri i tyre i zemëruar t’i largonte.

Ujori

Ujori ka një fokus të madh në punë dhe nuk u pëlqen që produktiviteti i tyre të ndikohet negativisht nga një ndarje e pahijshme. Kur janë në një lidhje që dëshirojnë t’i japin fund, kjo shenjë e ajrit zakonisht fillon të sillet në distancë dhe të shkëputet nga orari i tyre i zakonshëm me personin. Kjo mund të nënkuptojë ndërprerjen e telefonatave të rregullta, mesazheve, datës javore, etj. Kjo i ndihmon ata të vazhdojnë më me aftësi.