Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
“Këtu ka vetëm të çmendur që dalin te Çani, prostituta politike te Fevziu dhe prostituta showbiz-i!”
Sot Nuk Është e Hënë • 18:52 26/10/2021
Pse nuk ka më nostalgji për Tiranën, pse nuk i dedikohen më këngë? Sipas Koloretos nuk ka më nostalgji, pasi shumë ndryshime kanë ndodhur... Koloreto Cukali Dj Wizii
Zbuloni për çfarë flet “Lufta nuk ka fytyrë gruaje” nga Svetlana Alexiyevich!
Sot Nuk Është e Hënë 20:41 30/11/2021
Vepra muzeale e Shqipërisë që kryeministri e çoi për qokë…
Sot Nuk Është e Hënë 20:02 30/11/2021
Sfida e TikTok që të bën të famshëm nëse të bien të fikët në kohë reale…
Sot Nuk Është e Hënë 20:01 30/11/2021
“Shqipëria jo për t’i kënduar po për t’i qarë hallin…”
Sot Nuk Është e Hënë 19:59 30/11/2021
“Çfarë janë disa vite për doktorin dhe ambiciet e tij…”
Sot Nuk Është e Hënë 19:56 30/11/2021
Ora e seksit, çfarë nënkupton termi ‘incel’?!
Sot Nuk Është e Hënë 19:43 30/11/2021
Ja çfarë duhet të dini për ‘covid party’!
Sot Nuk Është e Hënë 19:22 30/11/2021