Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Celebrities Gossip Showbiz

Khloe Kardashian flet për rëndësinë e familjes!

Ka vetëm një mënyrë për të zgjidhur ato grindje me grushta midis Khloe Kardashian dhe motrave të saj siç u shpreh vetë Khloe për revistën Health. Khloe Kardashian është e vetëdijshme se ajo jo gjithmonë shkon mirë me motrat e saj. Por në një intervistë të re me revistën Health, Khloe tregoi se si i zgjidhin çështjet e tyre, edhe kur gjërat nxehen.

Motrat e mia kanë hyrë në disa luftime brutale, fjalë për fjalë. Por ju e kapërceni atë, nuk ka mundësi tjetër.

Siç shpjegoi Khloe, ata nuk kanë zgjidhje.

Si fëmijë, familja ishte gjithmonë në thelb të çdo bisede. Pavarësisht gjithçkaje, ju mbështesni njëri-tjetrin. Ju lejoheni të debatoni dhe të mos pajtoheni. Unë kurrë nuk mund ta imagjinoj të mos flas me një nga motrat e mia. Thjesht nuk ndodh.

Khloe Kardashian, True Thompson, Kris Jenner, KUWTK

Ky është një mësim që ajo po i kalon vajzës së saj 3-vjeçare, True Thompson.

Ne po i rrisim kushërinjtë që të ndihen pothuajse si vëllezër e motra. Nuk më intereson nëse ata nuk pajtohen, kjo është e pashmangshme. Natyrisht, unë dua që ata të flasin me ndjenjat e tyre dhe të ndihen të vlefshëm. Por thjesht nuk ka asnjë mundësi që ne të ndahemi dhe të mos flasim me njëri-tjetrin.

Khloe tha se Kardashian-Jenners janë gjithmonë të ngjitur me njëri-tjetrin dhe edhe pse True është e vogël, ajo definitivisht di për familjen. Gjatë intervistës së saj, Khloe gjithashtu preku mendimet e saj gjithnjë në zhvillim për anët e mira, të këqija dhe të shëmtuara të mediave sociale.