Celebrities Gossip Showbiz

Kjo është prona marramendëse e George Clooney!

Shtëpia prej 2.2 milionë dollarësh e George Clooney është shndërruar më në fund në një pasuri familjare, më shumë se një vit pasi aktori pagoi pothuajse gjysmën e kësaj shume për pronën. Ylli i Hollywood-it besohet se ka shpenzuar më shumë se 1 milion dollarë për të transformuar shtëpinë e Studio City që ai fillimisht e bleu nga këngëtari Stevie Nicks në vitin 1995.

Prona origjinale, një vilë e izoluar me gjashtë dhoma gjumi që mbulon 7,354 metra katrorë, tani ka një vilë të madhe lojërash dhe dy vila për të jetuar me binjakët 4-vjeçarë Ella dhe Alexander, fëmijët e tij me gruan Amal Clooney. Për më tepër, aktori i njohur ka aplikuar për të ndërtuar një teleferik ose hekurudhë me kabllo, një furrë picash në natyrë dhe një element uji në pronë, sipas dokumenteve të planifikimit, megjithëse është e paqartë nëse këto shtesa në natyrë janë finalizuar.

Fotot ajrore shfaqin se pjesa më e madhe e punimeve të ndërtimit ka përfunduar, me shtëpinë e lojërave që ka përparuar ndjeshëm që nga nëntori i vitit 2020, kur zhvillimi dukej se ishte një punë në progres. Vilat fqinje kanë gjithashtu përmirësime të dukshme, mes tyre çatitë me pllaka të reja, stolisje druri dhe pjesë të jashtme me tulla.

Ndërtuesit kanë instaluar gjithashtu një shkallë të re çeliku, duke zgjeruar kuvertën e pronës me një kafaz dhe duke rishikuar dritaret e saj. Clooney bleu vilën origjinale për 2.2 milionë dollarësh nga Nicks pasi karriera e tij filloi të ngrihej në vitin 1995.