Klea Isakaj

Klea Isakaj ka lindur më 6 gusht 1999 në Tiranë. Ka përfunduar studimet për Gazetari dhe Komunikim në Universitetin e Tiranës, ku më pas nisi rrugëtimin e saj në Top Albania Radio.

Kjo nuk është eksperienca e parë radiofonike e Kleas, pasi është angazhuar më parë si spikere lajmesh në një tjetër radio private në Tiranë. Dashuria për radion e shtyn akoma më shumë të provojë dimensione të tjera si moderimin, njē sfidë e re tashmë për të.

Në TAR drejton emisionin “1Këngëxty” krahas prezantuesve të tjerë, çdo ditë nga ora 15:00-18:00.

Follow Klea