Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST

Klodiana Vata

Klodiana Vata është këngëtare e njohur e cila ka nisur të këndojë që në moshën 6-vjeçare duke marrë pjesë në shumë kompeticione brenda dhe jashtë vendit.

Njëri prej tyre është pjesëmarrja në “Les Voix De la Scene” në Lion të Francës ku fitoi çmimin e parë dhe një bursë në shkollën e muzikës Aicom me drejtues Pierre Yves Duchesne (trajner i Lara Fabian).

Ajo njihet gjithashtu edhe për rolet e në filma dhe shfaqje teatrale si: “Adela”(Shtepia e Bernarda Albës), “Kristi” (Martesë me internet), “Alba” (Kang e kputun nëpër natë).

Zërin e Klodianës e dëgjoni tek #1këngëxty krah Adit, çdo ditë prej orës 13:00.

Follow Klodiana