“Kohë e dorës së dytë” nga Svetlana Alexievich, një histori emocionesh reale!
Sot Nuk Është e Hënë • 17:18 26/05/2022
Një tregim madhështor i dhembjeve dhe triumfeve të shpirtit njerëzor të thurur me një mjeshtëri, “Koha e dorës së dytë” tregon historitë që së bashku përbëjnë historinë e vërtetë të një kombi. Koloreto Cukali Wizii Dj
Jetojmë në një periudhë ‘trishtimi demokratik’!
Sot Nuk Është e Hënë 20:56 27/07/2022
Jeta, puna, flirtimet dhe marrëdhëniet seksuale në Francën e viteve 1700…
Sot Nuk Është e Hënë 20:56 27/07/2022
Gjithçka rreth panpsikizmit…
Sot Nuk Është e Hënë 21:21 26/07/2022
“Në kërkim të kuptimit”, ku dhe si mund ta gjejmë qëllimin tonë në jetë…
Sot Nuk Është e Hënë 21:20 26/07/2022
Situata në plazhet e Shqipërisë nuk është aspak e mirë!
Sot Nuk Është e Hënë 21:19 26/07/2022
Kryeministri Rama – Kim Kardashian shqiptar!
Sot Nuk Është e Hënë 21:18 26/07/2022
Gjithçka që duhet të dini për festivalin e xhazit!
Sot Nuk Është e Hënë 21:17 26/07/2022