Celebrities Gossip Showbiz

“Kokrra e plehrës paske qenë…”, kush e zhgënjeu Luizin?

Ajo është shtëpia më e famshme në Shqipëri dhe padyshim që ngjarjet e krijuara në shtëpinë e Big Brother Vip Albania janë në qendër të vëmendjes. Banorët e BBV2 po përfliten kudo në rrjet, dhe janë kthyer në protagonistët e përditshmërisë sonë, duke transmetuar shumë emocione të forta teksa rrëfejnë historitë e tyre apo edhe gjatë përditshmërisë, konflikteve dhe raporteve me njëri-tjetrin!

Gjatë natës së mbrëmshme 3 nga banorët e shtëpisë janë ngaruar me një mision sekret nga Vëllai i Madh, mes tyre ka qenë dhe Lorenci. Ndërkohë që të gjithë dhanë emrat e tyre, Lorenci ishte një nga ata që u përmend por nuk e pranoj autorësinë e misionit. Sapo 3 emrat u zbuluan, ka qenë Luizi ai i cili i ka thënë këngëtarit: Paske qenë kokrra e plehrës.

Me ardhjen e muajit të Ramazanit besimtarët mysliman nisin agjërimin. Sot është dita e parë e këtij muaji të shenjtë, ku edhe banorët e kanë pritur dhe janë zgjuar për syfyr. Nita, Gerti dhe Fotinia janë zgjuar për syfyr, duke u përgatitur që ta fillojnë agjërimin për ditën e parë të Ramazanit.