Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Koloreto dhe Blerina ju zbulojnë çfarë kontrollon partneri te telefoni juaj sipas statistikave!
Sot Nuk Është e Hënë • 17:56 22/06/2021
“Sot Nuk Është e Hënë” vjen edhe këtë të henë nën moderimin e Koloreto Cukalit me një temë sociale tepër interesante. E ftuar ishte gazetarja Blerina Shehu e cila na sjell përgjigjet e sondazheve për temën e diskutuar. Blerina Shehu Koloreto Cukali DJ Wizii
“Martesa nuk është për të gjithë!” 5 tipe njerezish qe nuk duhet te martohen sipas Blerina Shehut
Sot Nuk Është e Hënë 18:55 29/06/2021
Koloreto dhe Blerina ju zbulojnë çfarë kontrollon partneri te telefoni juaj sipas statistikave!
Sot Nuk Është e Hënë 17:56 22/06/2021
Koloreto trajton pjesë nga “Krijesat e një dite dhe rrëfenja të tjera të psikoterapisë”
Sot Nuk Është e Hënë 17:53 22/06/2021
Koloreto dhe Blerina komentojnë ato që sipas tyre janë lajmet më interesante të javës, si dhe shpjegojnë sinjalet e vajzave kundrejt djemve që tregojnë se është ndezur një ‘dritë jeshile’…
Sot Nuk Është e Hënë 16:01 15/06/2021
“Krijesat e një dite dhe rrëfenja të tjera të psikoterapisë”, një libër bazuar në rrëfimet e pacientëve në psikoterapi…
Sot Nuk Është e Hënë 15:41 15/06/2021
Lajmet që bënë bujë nën syrin e Koloretos gjatë kësaj jave, e ftuar Blerina Shehu…
Sot Nuk Është e Hënë 16:49 08/06/2021
Libri në radio: “Një burrë”
Sot Nuk Është e Hënë 16:46 08/06/2021