Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Koloreto dhe Blerina komentojnë ato që sipas tyre janë lajmet më interesante të javës, si dhe shpjegojnë sinjalet e vajzave kundrejt djemve që tregojnë se është ndezur një ‘dritë jeshile’…
Sot Nuk Është e Hënë • 16:01 15/06/2021
Në këtë episod të “Sot Nuk Është e Hënë” ishte e ftuar gazetarja Blerina Shehu, për të diskutuar mbi një temë sociale, që me siguri ka shumë interes për vajzat e djemtë. Ajo tregon se cilat janë sinjalet e fshehta që vajzat shfaqin për të treguar se pëlqejnë një djalë. Blerina Shehu Koloreto Cukali DJ Wizii
“Rrjetet sociale janë përforcues i gjendjes depresive!”
Sot Nuk Është e Hënë 18:17 19/10/2021
“Në atë stadium, jo Covid-in po mund të merrje edhe gonorrhean!”
Sot Nuk Është e Hënë 18:16 19/10/2021
Sipas studimit, europianët dhe amerikanët janë shumë të pisët!
Sot Nuk Është e Hënë 18:13 19/10/2021
“Ambasadori britanik ju ankua kryeministrit për shtëpitë e barit, ai ka për vete shtëpi betoni!”
Sot Nuk Është e Hënë 18:07 19/10/2021
Libri “Vit pas viti” i Viktor Gjika, i sjellë nga Koloreto Cukali!
Sot Nuk Është e Hënë 18:05 19/10/2021
Koloreto Cukali: “Poshtë Maratona!”
Sot Nuk Është e Hënë 17:55 19/10/2021
Sali Berisha mbushi 77 vjeç gjatë revolucionit të vonuar që po bën në Partinë Demokratike…
Sot Nuk Është e Hënë 17:46 19/10/2021