Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Koloreto trajton pjesë nga “Krijesat e një dite dhe rrëfenja të tjera të psikoterapisë”
Sot Nuk Është e Hënë • 17:53 22/06/2021
Koloreto trajton “Krijesat e një dite dhe rrëfenja të tjera të psikoterapisë” nga autori Irvin D. Yalom. Irvin është një shkrimtar i mrekullueshëm, si edhe një profesor psikologjie ekzistencial. Koloreto Cukali DJ Wizii
“Rrjetet sociale janë përforcues i gjendjes depresive!”
Sot Nuk Është e Hënë 18:17 19/10/2021
“Në atë stadium, jo Covid-in po mund të merrje edhe gonorrhean!”
Sot Nuk Është e Hënë 18:16 19/10/2021
Sipas studimit, europianët dhe amerikanët janë shumë të pisët!
Sot Nuk Është e Hënë 18:13 19/10/2021
“Ambasadori britanik ju ankua kryeministrit për shtëpitë e barit, ai ka për vete shtëpi betoni!”
Sot Nuk Është e Hënë 18:07 19/10/2021
Libri “Vit pas viti” i Viktor Gjika, i sjellë nga Koloreto Cukali!
Sot Nuk Është e Hënë 18:05 19/10/2021
Koloreto Cukali: “Poshtë Maratona!”
Sot Nuk Është e Hënë 17:55 19/10/2021
Sali Berisha mbushi 77 vjeç gjatë revolucionit të vonuar që po bën në Partinë Demokratike…
Sot Nuk Është e Hënë 17:46 19/10/2021