Aktualitet

Konferenca e nivelit të lartë për Rimëkëmbjen e Ukrainës, ministrja Spiropali: Shqipëria do të vazhdojë në krah të Kievit!!

Ministrja e shtetit për marrëdhëniet me Parlamentin ka ndarë pamjet nga vizita e saj në Berlin.

Spiropali ka marrë pjesë në Konferencën e nivelit të lartë për Rimëkëmbjen e Ukrainës, bashkëorganizuar nga Presidenti i Republikës Federale Gjermane, Olaf Scholz dhe Presidenti Volodymyr Zelenskyy.

“Kam nderin të marrë pjesë dhe të mbaj fjalë në emër të qeverisë shqiptare, e cila do të vazhdojë të mbështesë Ukrainën në luftën e saj të drejtë për çlirim, si edhe do të kontribuojë në projektet e rimëkëmbjes së pasluftës”, shprehet ajo.