Korça Short Film Festival, Gledis Bica drejtori i këtij eventi na zbulon më shumë!
@ the Movies • 09:25 16/07/2022
Festivali i Filmit me metrazh të shkurtër në Korçë ka ardhur këtë episod në vëmendjen e “At The Movies”. I ftuar në një lidhje telefonike ka qenë drejtori i këtij eventi, Gledis Bica, për të na treguar më shumë detaje… Arta Sinamati Edi Hallaçi Gledis Bica Danko Dj
Zbuloni disa nga sugjerimet e Edit dhe Artës për filmat që duhet të ndiqni ditët në vijim!
@ the Movies 11:35 13/08/2022
Çfarë të shohim këtë javë në Cineplexx?! Njihuni me premierat e filmave!
@ the Movies 11:33 13/08/2022
Zbuloni filmat më të rinj të Cineplexx për këtë javë!
@ the Movies 12:47 06/08/2022
Gjithçka që duhet të dimë për “DokuFest” na e tregon producentja e tij Alba Çakalli!
@ the Movies 12:29 30/07/2022
Zbuloni premierën më të fundit në Cineplexx!
@ the Movies 12:29 30/07/2022
Cilët janë 10 filmat dhe serialet që këtë verë duhet t’i shikoni me patjetër?
@ the Movies 12:33 23/07/2022
Cilat janë premierat që nuk duhet t’i humbisni kurrësesi në Cineplexx gjatë këtyre ditëve?!
@ the Movies 12:15 23/07/2022