Celebrities Gossip Showbiz

Kourtney dhe Khloe nuk qenkan më aq pranë sa dikur?! Rrëfimi i Kardashian surprizon…

Kourtney Kardashian ka rrëfyer se nuk është më “afër” me motrën e saj Khloe Kardashian. Yjet dikur ishin të pandashme gjatë viteve të tyre në “Keeping Up With The Kardashians”. Khloe dhe Kim tani janë më afër dhe Kourtney shpjegoi se kjo ndodh sepse ato mirëpritën fëmijë në të njëjtën kohë.

“Thjesht u ndjeva sikur ato vërtet u lidhën. Ato po kalonin të njëjtat gjëra,” shpjegoi ajo në podcast-in “Not Skinny But Not Fat”. Kourtney ishte gjithashtu e pakënaqur me xhirimet për reality show-n e tyre në atë kohë.

Ajo ishte kur unë isha e pakënaqur me shfaqjen, pjesërisht për shkak të (Khloé dhe Kim) një lloj grupi kundër meje. Ndihesha sikur ishte pothuajse gjithçka që Khloé dhe unë i kishim bërë Kim, dhe më pas ato ishin si të ma kthenin.

Më pas ajo filloi terapinë dhe u bë më e vetëdijshme. Kourtney dhe Khloe do të kenë gjithmonë kohë për njëra-tjetrën.

Ndihem sikur Khloé dhe unë jemi mirë. Kam folur me të gjatë gjithë kohës që ajo ishte në Milano, ne ishim duke folur me kamera. Ne folëm me kamera rrugës për në shkollë këtë mëngjes, e pashë atë këtë mëngjes në shkollë. E dini, ne jemi mirë. Unë mendoj se jeta nuk është e njëjtë. Mendoj se jam në një vend tjetër.