Kristi Karkanaqe rrëfen për TAR të pathënat e projektit më të ri “Pa mu”!
Lancio • 21:58 12/02/2022
I ftuar në studion e "Lancio" ka qenë Kristi Karkanaqe. Së fundmi ai ka publikuar projektin e tij të fundit "Pa mu", në bashkëpunim me Stivi Ushe. Kristi na ka rrëfyer më shumë mbi këtë projekt dhe jo vetëm... Kristi Karkanaqe Albana Ruçi Wizii Dj
Arinda Gjoni zbulon planet dhe projektet e saj në muzikë dhe jo vetëm!
Lancio 19:13 13/04/2022
Nga bashkëpunimi me Stresin e deri te artistët e preferuar shqiptarë, Bala zbulon gjithçka për TAR!
Lancio 19:51 08/04/2022
Lorè flet për karrierën e saj muzikore dhe zbulon se me kë artist do të donte një bashkëpunim!
Lancio 20:24 06/04/2022
I ftuar në TAR, Faton Qerimi flet për karrierën e tij muzikore dhe bashkëpunimin me Dj Trendy!
Lancio 21:08 01/03/2022
Dj TR3NDY flet për bashkëpunimet me artistë të njohur dhe zbulon për TAR projektet e ardhshme!
Lancio 19:06 01/03/2022
Kristi Karkanaqe rrëfen për TAR të pathënat e projektit më të ri “Pa mu”!
Lancio 21:58 12/02/2022
Enxhi Nasufi: “Është mesi i dimrit, del tjetra ‘influencer’ me këmbë përjashta…”
Lancio 17:45 03/02/2022