Lancio Music

Kryesimin për këtë javë në Spotify e mbajnë këto 5 këngë!

Këtë të premte do të dëgjoni këngët të cilat qëndrojnë në krye të klasifikimeve kombëtare dhe ndërkombëtare. Ne do t’ju njohim me 5 këngët të cilat qëndrojnë në krye të Spotify për këtë javë.

Renditja e kësaj jave nuk ka pësuar shumë ndryshime, por për ta konkretizuar gjithçka, ndiqni renditjen e mëposhtme nga vendi i pestë deri te ajo këngë që mban kurorën për këtë javë në Spotify.

5. “Running Up That Hill (A Deal With God) – 2018 Remaster” – Kate Bush

4.“Tití Me Preguntó” – Bad Bunny

3.“Me Porto Bonito” – Bad Bunny, Chencho Corleone

2.“As It Was” – Harry Styles

1.”Quevedo: Bzrp Music Sessions, Vol. 52″ – Bizarrap, Quevedo