Kthimi pas në kohë dhe retrospektiva e jetës së Rita Petros në “Back to the Beginning”!
Back to the Beginning • 22:32 31/05/2024
E ftuar në ""Back to the Beginning" këtë javë ka qenë Rita Petro. Shkrimtarja ka zbuluar në Top Albania Radio detaje nga jeta e saj, karriera, pasionet dhe profesioni i saj. Kthimi pas në kohë dhe retrospektiva e jetës së saj... Kozeta Kurti Rita Petro Dj Ankloe
Adhurim Demiri, ekskluzivisht për TAR në një rrëfim të veçantë duke u kthyer pas në kohë!
Back to the Beginning 23:35 19/07/2024
Një identitet i përveçëm në muzikë, Altin Goci kthehet pas në kohë në “Back to the Beginning”!
Back to the Beginning 21:39 12/07/2024
Një udhëtim pas në kohë me Ledion Liço!
Back to the Beginning 18:16 04/07/2024
“Kur shikon BB VIP, shikon veten”, për çfarë e ka fjalën Ledioni?
Back to the Beginning 18:08 04/07/2024
Ledion Liço: “Të qenit i famshëm ka qenë një dëm anësor, nuk e shoh famën si qëllim”!
Back to the Beginning 18:06 04/07/2024
Ledion Liço: “Arti dhe kultura nuk duhen parë si biznes”!
Back to the Beginning 18:04 04/07/2024
Një udhëtim në kohë me Ledion Liçon në “Back to the Beginning”!
Back to the Beginning 12:38 04/07/2024