Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
“Ku shkon kështu pa mua o 50 mijë lekshi im”, poezia që do t’ju drithërojë…
Pardon My French • 18:14 14/10/2021
Poezia që do t'ju drithërojë vjen këtë javë në "Pardon My French" në rubrikën më të re "Poezia". Jonida Aliçkolli Kevi Kaloi Dj Wizii
A do të jetë Jonida Vokshi pjesë e projektit filmik më të ri të Besnik Krapit?!
Pardon My French 20:14 27/01/2022
Mos Elgit Doda sapo na paratha “planin” e Donaldit?!
Pardon My French 18:38 20/01/2022
Jeta e Jonidës mes Tiranës dhe Prishtinës…
Pardon My French 18:38 20/01/2022
Çfarë nuk u pa nga ditëlindja e Bora Zemanit?!
Pardon My French 18:37 20/01/2022
Elgit Doda rrëfen gjithçka mbi projektin muzikor me Donaldin!
Pardon My French 18:33 20/01/2022
Jonida Vokshi tregon prapaskenat e punës në sheshxhirim!
Pardon My French 18:33 20/01/2022
Jonida Vokshi tregon ekskluzivisht për TAR planet për t’u bërë producente!
Pardon My French 18:21 20/01/2022