Kufizimi i qarkullimit të mjeteve të rënda, Gentian Vocaj dhe Gerhard Baka flasin për TAR!
Live From Tirana • 10:35 26/01/2022
Të ftuar në “Live From Tirana” kanë qenë Gentian Vocaj, përgjegjës për çështjet e qarkullimit në Bashkinë Tiranë dhe Gerhard Baka, oficer policie dhe njohës shumë i mirë i kontrollit rrugor dhe trafikut. Ata kanë folur në lidhje me moslejimin e mjeteve të tonazhit të rëndë që të qarkullojnë gjatë ditës në pikun e trafikut. Një risi e re kjo që ka sjellë një efekt të menjëhershëm. Stenaldo Mëhilli Gentian Vocaj Gerhard Baka Danko Dj
Neda Balluku: “Ja pse është e rëndësishme që të pranojmë ndryshimet që po pëson kukulla Barbie sot!”
Live From Tirana 15:30 27/05/2022
Sonila Meço për TAR, gratë në ditët e sotme janë të stresuara më shumë nga burrat apo nga fëmijët?!
Live From Tirana 15:19 27/05/2022
Tifozë me Romën apo Feyenoord, Lorik Cana dhe Erion Veliaj shprehen për TAR!
Live From Tirana 16:29 26/05/2022
Dhuron më shumë se 2000 partitura muzikore, Rudens Turku flet për nismën e tij!
Live From Tirana 08:51 24/05/2022
Njihuni me lajmet më të bujshme të javës që lamë pas!
Live From Tirana 08:49 24/05/2022
Gjuha e urrejtjes në emisionet televizive, Iva Tiço: “Moderatorët kanë rënë në kurth…”
Live From Tirana 14:07 21/05/2022
Kultura e të ushqyerit në Shqipëri, çfarë po hamë ne sot?! Dhurata Thanasi flet për TAR!
Live From Tirana 09:57 21/05/2022