Horoskopi

“Kur goja flet para mendjes…”/Ju njohim me shenjat më të vrazhda të horoskopit!

Disa njerëz thonë gjënë e parë që u vjen në mendje edhe nëse është e papërshtatshme, apo e vrazhdë dhe nuk e kanë problem të shkaktojnë një skenë kudo që janë. Nëse po pyesni veten pse disa njerëz sillen në mënyrë të tillë, astrologjia mund të jetë një faktor.

Vazhdoni të lexoni për të zbuluar se cilat shenja janë më të vrazhda dhe kush mban titullin e përfaqësuesit më të vrazhdë të zodiakut.

Si një shenjë ajri, Binjakët nuk duan asgjë më shumë se të bisedojnë me njerëzit e tjerë. Por ato mund të jenë paksa… të ashpër ndonjëherë – gjë që mund t’i fusë ata në telashe. Ata nuk mendojnë shumë përpara se të flasin dhe nuk hezitojnë të thonë mendimin e tyre.

Shigjetarët janë miqtë që do t’i thonë po çdo gjëje. Megjithatë, shpirti i tyre aventuresk ka edhe një anë tjetër. Ata nuk kanë frikë të thonë mendimin e tyre dhe mund të jenë pak të hapur. Ata zakonisht thonë atë që mendojnë – edhe kur askush nuk i pyet. Mund t’i përshkruanim si brutalisht të sinqertë, ndërsa kur dikush ose diçka i prish humorin nuk ngurrojnë të sillen në mënyrë të vrazhdë.

Pa ndjeshmëri, Ujorët mund të bëhen veçanërisht mizorë. Ata kanë një qasje më logjike ndaj gjërave dhe mund të jenë shumë të shkëputur. Por nëse diçka i shqetëson, atëherë do të shihni anën e tyre të vrazhdë. Kur janë të irrituar, fjalët e tyre nuk janë më të mira dhe lëndojnë lehtësisht të tjerët.

Si shenjë zjarri, Dashi ka një temperament të zjarrtë. Ata që i përkasin kësaj shenje janë spontanë dhe vështirë se filtrojnë fjalët e tyre. Ata janë të prirur të përdorin gjuhë të neveritshme, veçanërisht nëse janë në pozita autoriteti.