Celebrities Gossip

Kur je Mbretëreshë, kërkon ç’të duash! Ja dëshirat e çuditshme të Elizabeth…

Për shumicën e njerëzve, jeta e tyre e përditshme nënkupton që ata shpesh dalin nga shtrati dhe kanë kohë vetëm për një dush të shpejtë përpara se të vijë koha për punë. Por Mbretëresha nuk ka një jetë të përditshme si të tjerët dhe duket se rutina e saj e mëngjesit është krejt e ndryshme nga ajo normale.

Kjo do të thotë se në vend që të bëjë dush, ajo preferon të bëjë një banjë në mëngjes për ta përgatitur atë për ditën e ardhshme. Sipas autorit mbretëror Brian Hoey, pasi Madhëria e Saj zgjohet dhe pi filxhanin e parë të çajit të ditës, gjëja tjetër që bën është të lahet. Por në vend që ta bëjë vetë, një shërbëtore e bën atë për të për t’u siguruar që është sipas preferencës së saj të saktë. Autori shpjegoi në Daily Mail:

Ndërsa Madhëria e saj po shijon filxhanin e saj të parë të çajit, shërbëtorja e saj do të bëjë banjën, e cila duhet të jetë saktësisht temperatura e duhur, e testuar me një termometër me kasë druri dhe jo më shumë se shtatë centimetra ujë.

Ndërsa ajo është duke shijuar çajin e saj, Angela Kelly më pas thuhet se përgatit veshjen e mbretëreshës dhe pasi të ketë mbaruar banjën, Madhëria e saj vishet dhe rregullon flokët e saj në orën 8:30 të mëngjesit. Por pse mbretëresha do të preferonte një banjë që kërkon shumë kohë sesa një dush të shpejtë? Autori Craig Brown ofroi një herë një përgjigje.

Margaret bënte gjithmonë një banjë sepse ajo dhe anëtarët e tjerë mbretërorë besojnë se dushet janë për njerëzit që po nxitojnë nga dera për të shkuar në punë, pra jo për Mbretëreshën.