Kush është partnerja e presidentit të ri të Argjentinës? Ju zbulojmë pak nga jeta e Fatima Florez!

Prej disa muajsh ajo është partnerja e një prej liderëve më të mëdhenj politikë në botë, Javier Millay, i cili së fundmi u zgjodh presidenti i Argjentinës. Fatima Florez është një aktore dhe komediane e njohur që prej vitesh ka mbushur teatrot e Argjentinës. Përveç kësaj, ajo ka marrë pjesë në programe të suksesshme televizive.

Madje, edhe kur thirret për intervista televizive, shpesh e pyesin për gjëra intime. Fatima është emri i saj artistik. Emri i saj i vërtetë është María Eugenia, ajo është 42-vjeçe dhe është rritur në Olivos, një lagje në periferi të kryeqytetit argjentinas, ku ndodhet rezidenca presidenciale.

Pseudonimi i saj, siç ka thënë në shumë intervista, është vendosur nga ajo me sugjerimin e ish-bashkëshortit të saj, Norberto Marcos, të cilin e takoi në Peru kur shkoi në punë në vitin 2001 dhe që deri në fillim të vitit ishte gjithashtu producent i saj. Pas 22 vitesh lidhjeje, ndarja e tyre në fillim të këtij viti pushtoi programet lokale dhe faqet e internetit. Ishte një javë pas zgjedhjeve paraprake, më 13 gusht, kur u njoftua se ekstremisti Javier Millay kishte një lidhje me Flores.