Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Kush i njeh më mirë filmat e James Bond?!
@ the Movies • 15:43 09/10/2021
Të ftuar në këtë episod të "At The Movies" me Arta Sinamatin dhe Edi Hallaçin, ishin Eri Mane dhe Klemi Sinakoli për të diskutuar mbi filmin e fundit të agjentit 007, "No Time To Die". Ndërkohë, në këtë pjesë të emisionit me anë të disa pyetjeve me alternativa do të zbulojmë se kush nga ata i njohin më mirë filmat e James Bond. Eri Mane Klemi Sinakoli Arta Sinamati Edi Hallaçi Dj Wizii
“House of Gucci”, profesori i Kriminologjisë, Ervin Karamuço zbardh historinë e vrasjes së famshme!
@ the Movies 10:33 01/12/2021
“At The Movies” ju njeh me premierat e fundit të Cineplexx që nuk duhet t’i humbisni!
@ the Movies 10:11 01/12/2021
Eno Popi zbulon eksperiencën e tij me emisionin e mëngjesit!
@ the Movies 18:06 20/11/2021
Për çfarë flet seriali “The Morning Show”?! Si funksionon një emision mëngjesi?!
@ the Movies 17:41 20/11/2021
Drejtuesit e programeve të mëngjesit në televizion zbulojnë si e nisin ditën e tyre!
@ the Movies 17:17 20/11/2021
Jeni kuriozë të mësoni mbi filmin më të ri që po shfaqet në Cineplexx?!!
@ the Movies 17:13 20/11/2021
Jeni njohur me premierat e filmave që po transmetohen në Cineplexx?! Ja se cilat janë ato…
@ the Movies 15:49 13/11/2021