Lancio Music

Ky është klasifikimi i pesë albumeve muzikore në Itali për këtë javë!

Top Albania Radio-n e karakterizojnë emisionet e suksesshme muzikore, intervistat speciale dhe mbi të gjitha muzika e mirë. E kur përmendim muzikën e mirë, përmendim gjithashtu edhe klasifikimet muzikore, kombëtare dhe jo vetëm. Në botë ka disa klasifikime muzikore, të ndara në vende e në platforma të ndryshme.

Ndërkohë, sot po ju zbulojmë një nga klasifikimet më të rëndësishme, jo të këngëve, por pikërisht të albumeve më të suksesshme muzikore në Itali. Ky klasifikim përfshin pesë albumet më të suksesshme në Itali nga 27 marsi deri në 2 prill. Zbulojini ato më poshtë nga albumi që klasifikohet i pesti, deri te numri një që kryeson listën.

5. CESARE CREMONINI – LA RAGAZZA DEL FUTURO

4. MARRACASH – NOI, LORO, GLI ALTRI

3. BLANCO – BLU CELESTE

2. RKOMI – TAXI DRIVER

1. IRAMA – IL GIORNO IN CUI HO SMESSO DI PENSARE