Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Lajmet që bënë bujë nën syrin e Koloretos gjatë kësaj jave, e ftuar Blerina Shehu…
Sot Nuk Është e Hënë • 16:49 08/06/2021
Ditën e sotme në “Sot Nuk Është e Hënë”, nën moderimin e Koloreto Cukalit, ishte e ftuar Blerina Shehu. Ajo foli mbi një temë që me siguri të gjitha vajzat i shqetëson. Ndaj, për të gjitha ato që pyesin veten çfarë është mit dhe çfarë është e vërtetë në lidhje me sjelljen e vajzave kundrejt djemve, Blerina sjell përgjigjet e studimeve. Blerina Shehu Koloreto Cukali DJ Wizii
“Rrjetet sociale janë përforcues i gjendjes depresive!”
Sot Nuk Është e Hënë 18:17 19/10/2021
“Në atë stadium, jo Covid-in po mund të merrje edhe gonorrhean!”
Sot Nuk Është e Hënë 18:16 19/10/2021
Sipas studimit, europianët dhe amerikanët janë shumë të pisët!
Sot Nuk Është e Hënë 18:13 19/10/2021
“Ambasadori britanik ju ankua kryeministrit për shtëpitë e barit, ai ka për vete shtëpi betoni!”
Sot Nuk Është e Hënë 18:07 19/10/2021
Libri “Vit pas viti” i Viktor Gjika, i sjellë nga Koloreto Cukali!
Sot Nuk Është e Hënë 18:05 19/10/2021
Koloreto Cukali: “Poshtë Maratona!”
Sot Nuk Është e Hënë 17:55 19/10/2021
Sali Berisha mbushi 77 vjeç gjatë revolucionit të vonuar që po bën në Partinë Demokratike…
Sot Nuk Është e Hënë 17:46 19/10/2021