A Live Night Celebrities Music

Ledri Vula rrëfen detaje nga fëmijëria e tij në “A Live Night”!

I ftuar në këtë episod të “A Live Night” ishte një artist shumë i dashur dhe i talentuar, Ledri Vula. Në një intervistë si asnjëherë më parë, Ledri ka rrëfyer gjithçka për karrierën e tij muzikore dhe jo vetëm.

Gjëja më me qejf që bëj është të shkoj në studio të nxjerr një tekst, të inçizoj diçka. Pjesët e tjera e kanë dashurinë e vetë, rëndësinë e vetë, por qejfi më i madh për mua mbetet të nxjerr diçka të re.

Ndër të tjera, Ledri Vula foli edhe për fëmijërië e tij në “A Live Night”. Ai tregoi më tepër për marrëdhënien me prindërit dhe gjyshërit, teksa solli në mendje disa kujtime.

Sipas kujtimeve që kam, kemi pasur një fëmijëri të lumtur, edhe pse kemi qenë nën shtetin serb, përsëri kemi pasur një harmoni shumë të mirë me shokët… Në darkë duhet të ktheheshim në shtëpi sepse nuk ka qenë shumë e sigurt që të luanim… Më kujtohet që dilte gjyshja më kërkonte prej frikës mos po ndodhte diçka.

Babi ka qenë në Gjermani, është dashur të shkojë për shkak të situatës që ka qenë. Unë jam rritur me mamin, edhe jam shumë i lidhur me të. Prej të dyve kam marrë diçka, edhe të mirat edhe të këqijat. Kur mendohem, dy gjëra i kam si mami, dy si babi, nuk i ngjaj vetëm njërit. Deri në ditën kur i thashë babit që dua të studioj regji, nuk më ka pyetur. Kur i thashë që dua të studioj regji, pashë gëzimin në sytë e tij, e kam parë që ndoshta tërë jetën ka dashur që unë të studioj regji, por kurrë nuk ma ka thënë. Kurrë nuk më ka thënë të bëj diçka jashtë dëshirës sime. Mamatë janë gjithmonë pak më kritike, sidomos për djalin, por kurrë nuk më ka ndaluar të bëj diçka. Ndoshta ajo ka ndikuar edhe në tekste, pse nuk kam sharë në tekste.

Nuk kam dashur kurrë të dëshpëroj gjyshin. Gjithmonë kam dashur të dal i pari, si në sport, si kudo. Gjyshi më ka bërë shumë luftarak, të dua fitoren. Ditën kur gjyshja më ka ndihmuar të shkruaj hartimet, edhe më ka dhënë konceptin se si është një hyrje, mesi dhe një përfundim i një tregimi ose teme, më ka ndihmuar shumë më vonë për të shkruar tekstet.

Kur jam rritur, e kam marrë vesh ku jam rritur. Edhe jam shumë i lumtur. Familjen nuk mund ta zgjedhësh apo ta ndërrosh. Unë e konsideroj veten shumë me fat ku jam rritur.