Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Libri në radio: “Kohë për rrëfim”
Sot Nuk Është e Hënë • 16:52 23/03/2021
Në "Sot nuk është e hënë" një episod tepër interesant dhe i rëndësishëm është leximi i librit në radio. Fillimisht Koloreto e nisi me librin me poezi "Takim me të pamundshmen" të një poeti të ri. Më pas si zakonisht javët e fundit në fokus ka qenë libri i Kadaresë, veçanërisht dialogu me Alda Bardhylin "Kohë për rrëfim". Gjithashtu ju mund të përfitoni me ulje të gjithë librat e Kadaresë në Bukinist.al, mjafton të klikoni në linkun e mëposhtëm. Koloreto Cukali
“Martesa nuk është për të gjithë!” 5 tipe njerezish qe nuk duhet te martohen sipas Blerina Shehut
Sot Nuk Është e Hënë 18:55 29/06/2021
Koloreto dhe Blerina ju zbulojnë çfarë kontrollon partneri te telefoni juaj sipas statistikave!
Sot Nuk Është e Hënë 17:56 22/06/2021
Koloreto trajton pjesë nga “Krijesat e një dite dhe rrëfenja të tjera të psikoterapisë”
Sot Nuk Është e Hënë 17:53 22/06/2021
Koloreto dhe Blerina komentojnë ato që sipas tyre janë lajmet më interesante të javës, si dhe shpjegojnë sinjalet e vajzave kundrejt djemve që tregojnë se është ndezur një ‘dritë jeshile’…
Sot Nuk Është e Hënë 16:01 15/06/2021
“Krijesat e një dite dhe rrëfenja të tjera të psikoterapisë”, një libër bazuar në rrëfimet e pacientëve në psikoterapi…
Sot Nuk Është e Hënë 15:41 15/06/2021
Lajmet që bënë bujë nën syrin e Koloretos gjatë kësaj jave, e ftuar Blerina Shehu…
Sot Nuk Është e Hënë 16:49 08/06/2021
Libri në radio: “Një burrë”
Sot Nuk Është e Hënë 16:46 08/06/2021