Llixhat kaq shumë të kërkuara nga shqiptarët kanë dhe funksione të tjera veçse të kurojnë artritin!
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket • 22:00 17/06/2022
Në këtë podcast shndërrimi të “Çdo gjë është ashtu si duket” u fol për procesin e shndërrimit të energjisë. I ftuar ishte Kristi Kadzadej, një inxhinier mekanik që na njohu më tepër me problematikat si edhe sugjeroi disa zgjidhje. Kristi Kadzadej Anna Shkreli Dj Ankloe
Aida Baro nga operatore në Call Center në një nga përkthyeset më të vlerësuara!
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 19:34 01/07/2022
Aida Baro: “Të menduarit në të njëjtën menyrë na heq identitetin!”
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 19:33 01/07/2022
A është shqipja gjuhë “e vogël”?
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 19:32 01/07/2022
Lektori Ervin Goci : “Në mediat online në Shqipëri kanë ndodhur gjërat më të këqija të mundshme”
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 18:15 24/06/2022
Dilema sociale : A jemi viktima të rrjeteve sociale?
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 18:14 24/06/2022
Raporti Reuters: Media filipinase që tronditi shoqërinë.
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 17:14 24/06/2022
Marrëdhënia ‘e thyer’ me median, i ftuar Ervin Goci!
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 20:28 23/06/2022