Lorè flet për karrierën e saj muzikore dhe zbulon se me kë artist do të donte një bashkëpunim!
Lancio • 20:24 06/04/2022
E ftuar këtë të martë në “Lancio” ishte artistja Lorè. Një artiste shumë e veçantë, për të folur për karrierën e saj muzikore, Lorè tregoi gjithçka në Top Albania Radio. Ajo më tej foli për këngën e saj “FAJET” dhe bashkëpunimet që do të donte të realizonte. Albana Ruçi Lorè
Ekskluzivisht për TAR, Dea Strica rrëfen për karrierën e saj artistike dhe jo vetëm!
Lancio 17:04 27/01/2023
Artisti që këndon në Athinë, Julio Imeri tregon për karrierën e tij dhe suksesin në Greqi!
Editori Sugjeron, Lancio 18:17 25/01/2023
Disa fakte interesante që ndoshta nuk i dini për këngëtaren me influencë botërore, Shakira!
Lancio 12:51 15/01/2023
Nga bashkëpunimi me Soni Malaj deri tek realizimi i projekteve të reja, Estto na zbulon gjithçka!
Lancio 17:24 13/01/2023
“Reperat e mëdhenj unë i ha për iftar”, Kennz Rushiti shpjegon kuptimin e deklaratës së tij!
Lancio 15:50 12/01/2023
Sordi Manfred, ky artist i ri që pritet të sjellë surpriza në tregun muzikor shqiptar dhe jo vetëm!
Lancio 19:38 09/01/2023
E mbani mend Hannah Montana-n?! Zbuloni disa fakte interesante për këngëtaren e rolit të njohur…
Lancio 17:41 24/12/2022