Lore jep urimin e saj për të gjithë dëgjuesit e Top Albania Radio-s!
Top 100 Songs of the Year • 17:55 31/12/2022
E si mund të mbyllet ndryshe ky vit, përveç se nën tingujt e muzikës më të mirë të 2022 dhe me të ftuar mjaft të veçantë. Një mesazh zanor ka ardhur nga Lore, një artiste unike dhe shumë e talentuar që karakterizohet për zërin e saj aq të veçantë dhe të ëmbël. Lore
Urimi i këngëtarit Young Zerka për Vitin e Ri 2023!
Top 100 Songs of the Year 17:56 31/12/2022
Lore jep urimin e saj për të gjithë dëgjuesit e Top Albania Radio-s!
Top 100 Songs of the Year 17:55 31/12/2022
Një urim i përzemërt për Vitin e ri 2023 nga West Side Family!
Top 100 Songs of the Year 17:38 31/12/2022
Stafi i TAR jep urimet më të dashura për dëgjuesit besnikë!
Top 100 Songs of the Year 17:33 31/12/2022
Lei Kraja zbulon në TAR planet e saj për Vitin e Ri 2023!
Top 100 Songs of the Year 17:07 31/12/2022
Urimi i producentit të njohur Alban Chela për Vitin e Ri ekskluzivisht për TAR!
Top 100 Songs of the Year 17:03 31/12/2022
Urimi i Donald Veshaj për dëgjuesit e Top Albania Radio-s!
Top 100 Songs of the Year 16:17 31/12/2022