Loren Nikaj na njeh më tepër me muzikën techno-elektronike!
Çdo gjë është ashtu si duket • 17:48 20/05/2022
Një episod shumë dinamik këtë të enjte në “Çdo gjë është ashtu si duket”, teksa e ftuar në pjesën e dytë të emisionit ishte Loren Nikaj, e cila mbështet muzikën techno-elektronike. Një artiste me kuptimin e plotë të fjalës, teksa ka pasion sa muzikën, aq edhe pikturën e kërcimin, Loren dha një intervistë shumë të veçantë ekskluzive për TAR. Anna Shkreli Dj Ankloe
Pasazh nga libri “Shoqëria e sfilitur” nga Byung – Chul Han!
Çdo gjë është ashtu si duket 21:02 01/07/2022
Detyra e përkthyesit: përkthim apo ri-shkrim?!
Çdo gjë është ashtu si duket 21:01 01/07/2022
“Lost in translation”, e ftuar Aida Baro!
Çdo gjë është ashtu si duket 22:00 30/06/2022
Algoritmi digjital: Si funksion dhe si ndikon në bindjet tona?!
Çdo gjë është ashtu si duket 17:15 24/06/2022
Pasojat që ndiejmë sot si rrjedhojë e ndryshimeve klimatike!
Çdo gjë është ashtu si duket 20:16 17/06/2022
Ku qëndron lidhja mes ndryshimeve klimatike dhe energjisë?!
Çdo gjë është ashtu si duket 20:16 17/06/2022
Ndryshimet klimatike dhe energjia e rinovueshme!
Çdo gjë është ashtu si duket 18:51 16/06/2022