Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Lorenc Jemini: “Nuk është ndonjë çudi e madhe që Shqipëria të fitojë me Hungarinë!”
PASÓ • 19:59 09/10/2021
Lorenc Jemini ishte i ftuar në "Paso", ku ndër të tjera dha mendimin e tij për ndeshjen Shqipëri-Hungari, cila skuadër do të fitojë sipas tij?! Lorenc Jemini Denis Dyrnjaja Glenti Nallbani Dj Ankloe
Artan Shyti flet për vajzat në futboll!
PASÓ 20:19 27/11/2021
Çfarë po ndodh me nismën për trofeun special?! Cilët trajnerë shkëlqejnë më shumë?!
PASÓ 20:10 27/11/2021
Lorenc Jemini: “Italia është nëna e gjithçkaje…” Cila është ajo gjë që arbitrat angelzë e bëjnë shumë ndryshe?!
PASÓ 18:54 27/11/2021
Xavi te Barcelona, çfarë ndryshimesh priten?!
PASÓ 20:05 20/11/2021
Në një analizë të detajuar Jetmir Halilaj zbulon çfarë i mungon ekipit tonë kombëtar!
PASÓ 19:53 20/11/2021
Alket Gjebrea në një analizë të detajuar për Barcelonën!
PASÓ 19:30 20/11/2021
Lenida Halilaj: “Kombëtarja e Kosovës dhe e Shqipërisë nuk duhet të ndahen!”
PASÓ 19:08 20/11/2021