Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Lulzim Basha: “Po të dua e mbush sallën më lehtë se Berisha, por nuk dua…”
Sot Nuk Është e Hënë • 17:37 26/10/2021
Koloreto trajton me nota humoristike dhe ironike lajmet që bënë bujë gjatë javës së kaluar... Koloreto Cukali Dj Wizii
Seksi në vitin 2022 do të bëhet “ekologjik”!
Sot Nuk Është e Hënë 20:06 25/01/2022
“Mbyllen shkollat në Shqipëri, shkak i ftohti!”
Sot Nuk Është e Hënë 20:05 25/01/2022
Grupi i jashtëzakonshëm “Kiss”, parë nga sytë Koloreto Cukali!
Sot Nuk Është e Hënë 18:05 25/01/2022
Kushdo që dëshiron të dijë më tepër për Skënderbeun, nuk duhet ta humbasë këtë libër!
Sot Nuk Është e Hënë 18:04 25/01/2022
Koloreto Cukali për Beatrix Ramosaj: “Ne urrejmë njerëz që në të vërtetë nuk na kanë bërë asgjë!”
Sot Nuk Është e Hënë 18:03 25/01/2022
Reklama e gjumit nga Koloreto Cukali!
Sot Nuk Është e Hënë 18:02 25/01/2022
Pse jemi kaq të ngadaltë dhe kaq të nxituar?!
Sot Nuk Është e Hënë 18:01 25/01/2022