Botë e Çuditshme

Mamaja kritikohet rëndë në rrjet pasi kishte veshur fustan të bardhë në ditën e dasmës së vajzës së saj!

Një nënë është kritikuar për veshjen e një fustani të bardhë nusërie prej 5215 dollarësh në ditën e madhe të vajzës së saj. Fustani Norma dhe Lily Couture u rendit për shitje në tregun e Facebook pas dasmës, i etiketuar si “fustani i mamasë në dasmën e vajzës së saj”. Në foto është parë edhe mami me të bijën me një fustan të bardhë.

Fotot u ripostuan në një grup të quajtur “Ndodhitë në dasma” në Facebook me mbishkrimin:

8,000 dollarë fustani i nënës së nuses… Zonjë, ky është një fustan nusërie.

Shumë përdorues u mahnitën nga fustanella dhe nuk mund ta besonin çmimin.

Patjetër që mendova se ky ishte një fustan nusërie. 

8,000 dollarë?! Oh, a kushtoi ekstra gjithë guximi?

Personat e tjerë shkruanin:

Ti e di që ajo ishte duke blerë fustanin e nusërisë me vajzën e saj dhe e pa këtë fustan dhe e bleu menjëherë para se dikush ta ndalonte.

Ajo nuk do të lejohej në dasmën time, nuk më intereson se kush është.

Vajza ime do të më kishte vrarë nëse do ta blija atë për martesën e saj.

Të tjerë mbrojtën nënën e nuses, duke shpjeguar një traditë kulturore pak të njohur. Një grua tha:

Është shumë e zakonshme që nënat libaneze të veshin fustane të bardhë si ky në dasmat e vajzës së tyre.

Norma dhe Lily janë një nga dizajnerët më të mirë libanezë në industri, jam i habitur që ajo pagoi vetëm 8000 dollarë për këtë.

Kjo është një gjë kulturore në Liban. Unë kam marrë pjesë vetëm në një dasmë libaneze dhe u trondita kur pashë nënën e nuses me një fustan të bardhë.

Nga jam unë, kjo kërkon një derdhje strategjike të verës së kuqe nga një shoqëruese e nuses.

Është e njëjta gjë me dasmat tajlandeze.

Unë u tmerrova kur njerka ime veshi të bardha, derisa kuptova se nëna e dhëndrit ndoqi një zakon të ngjashëm.