Manifesta në Prishtinë. Organizatorët e bienales na tregojnë më tepër!
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket • 19:00 13/05/2022
Ashtu si çdo episod i ‘Çdo gjë është ashtu si duket’ ku nga java në javë ka tema nga më të ndryshmet edhe këtë herë një emision shumë i veçantë me disa të ftuar ku u fol për ‘Manifesta’. Manifesta, Bienalja Nomade Europiane vjen në Prishtinë me qëllim fuqizimin e qytetarëve për të rikthyer hapësirën publike tek ata përmes artit dhe arkitekturës. Catherine Nichols Donjeta Murati Dardan Hoti Anna Shkreli Dj Ankloe
“Në Tiranë është luajtur vetëm bixhoz”, Ledi Shamku tregon si kanë evoluar traditat e fundvitit…
Çdo gjë është ashtu si duket, Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 12:33 31/12/2022
Nga “kshnellat” e deri tek supersticionet e fundvitit, Ledi Shamku flet për festat veriore!
Çdo gjë është ashtu si duket, Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 12:26 31/12/2022
“Duhet të blejmë nga bujqërit tanë”, Dhurata Thanasi na tregon si rimëkëmbet ekonomia…
Çdo gjë është ashtu si duket, Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 12:17 31/12/2022
Si i këndonin shqiptarët gatimeve ndër vite?
Çdo gjë është ashtu si duket, Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 12:08 31/12/2022
“T’i mbetemi besnik gatimeve tradicionale”, Dhurata Thanasi zbulon pjatat e krahinave të ndryshme.
Çdo gjë është ashtu si duket, Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 12:02 31/12/2022
Mitet, legjendat e Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri sipas Ledi Shamkut…
Çdo gjë është ashtu si duket, Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 20:03 30/12/2022
Ushqimi në periudhën e dashur të festave sipas Dhurata Thanasit…
Çdo gjë është ashtu si duket, Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 19:51 30/12/2022