Marrëdhënia e brezit të ri me gjyshërit e tyre, Genta Gjapi rrëfehet për TAR!
Live From Tirana • 09:37 28/05/2022
E ftuar në “Live From Tirana” ka qenë Genta Gjalpi, e cila ka folur më shumë mbi marrëdhënien e brezit të ri me gjyshërit e tyre. Çfarë marrëdhënie ka ajo? Për më shumë flet vetë Genta… Ksenja Shoshaj Sindi Mila Genta Gjalpi
Kreativiteti tek fëmijët, psikologia Bora Ibro flet për TAR!
Live From Tirana 10:10 02/07/2022
Artisti më i ri në treg Wicked-K na flet për projektin e tij të parë dhe hapat e ardhshëm!
Live From Tirana 10:07 02/07/2022
“Vanesa ime e errët”, libri që ngjalli debate të shumta/ Vasilika Tafa flet për TAR!
Live From Tirana 11:54 01/07/2022
Kënga “Shallow” vjen me performacën e veçantë live nga Stenaldo Mëhilli!
Live From Tirana 11:50 01/07/2022
Ori Nebijaj zbulon risitë e “Pushime On Top” dhe tregon se mes tij dhe “Wake Up” do të zgjidhte…
Live From Tirana 09:20 01/07/2022
Dashuria për Teatrin e Kukullave, Shegushe Bebeti flet për TAR!
Live From Tirana 09:26 30/06/2022
Si duhet të vishemi këtë verë?! Për këtë e shumë të tjera na flet për TAR stilistja Enxhi Valteri!
Live From Tirana 09:11 30/06/2022