Mblidhni të dashurit tuaj para ekranit të TV dhe mos i humbisni këto sugjerime filmash…
@ the Movies • 09:15 01/06/2024
Edi dhe Edea na kanë njohur me disa nga filmat më të mirë në ‘duo’, ideale për t’i ndjekur me miqtë tuaj. Po ashtu zbuloni disa detaje nga filmi i shumëpritur nga të gjithë “Bad Boys: Ride or Die”… Edi Hallaçi Edea Demaliaj Dj XXL
Nga premiera e Cineplexx deri tek sugjerimet e filmave që nuk duhet t’i humbisni nëse po udhëtoni…
@ the Movies 09:39 20/07/2024
Nga premierat e Cineplexx e deri tek filmat që do të vijnë së shpejti, gjithçka që duhet të dini!
@ the Movies 18:11 13/07/2024
Njihuni me filmat më të mirë të Meryl Streep ndër vite!
@ the Movies 20:06 06/07/2024
Nga premierat e Cineplexx deri tek 10 fakte interesante për ‘Despicable Me’ vetëm në “@ The Movies”!
@ the Movies 21:07 29/06/2024
Njihuni me filmat që duhen parë gjatë Kampionatit!
@ the Movies 18:05 22/06/2024
Filmat më të rinj në Cineplexx dhe çfarë pritet të vijë së shpejti, ja çfarë na zbulon Edi dhe Edea!
@ the Movies 18:05 22/06/2024
Njihuni me filmat motivues dhe ato me tematikë futbollin!
@ the Movies 18:04 22/06/2024