Celebrities Gossip Showbiz

Mbretëresha do t’i rikthehet angazhimeve mbretërore?!

Mbretëresha ende po planifikon të marrë pjesë në hapjen shtetërore të Parlamentit të nesërm pasi janë bërë ndryshime në orar. Monarkja 96-vjeçare do të marrë një vendim përfundimtar në mëngjes për shkak të problemeve të saj të vazhdueshme të lëvizshmërisë. Madhështia e saj pritet të udhëtojë me makinë, të marrë një ashensor në vend të shkallëve dhe të veshë një fustan dite pa kurorën e rëndë Imperial State, siç ka bërë më parë.

Ndihmësit e pallatit dhe organizatorët e qeverisë kanë marrë masa që Mbretëresha të ecë në një rrugë sa më të shkurtër që të jetë e mundur dhe të marrë pjesë në rehati. Hapja Shtetërore e Parlamentit ishte përshtatur më parë në maj të vitit 2021 për të zvogëluar elementët ceremonialë dhe për të siguruar që ngjarja të ishte e sigurt nga Covid, por Mbretëresha e ka humbur ngjarjen vetëm dy herë gjatë mbretërimit të saj 70-vjeçar. Një zëdhënës i Pallatit të Buckingham tha sot:

Madhështia e saj ende shpreson të marrë pjesë.

Pallati Buckingham njoftoi javën e kaluar se monarkja do të humbiste sezonin e festave të kopshtit mbretëror këtë vit, pasi vendosi që ngjarjet që kërkojnë që ajo të qëndrojë në këmbë për periudha të gjata do të ishin të tepërta. Madhëria e saj në vend të kësaj do të përfaqësohet nga anëtarë të tjerë të familjes së saj në tre ngjarje në rezidencën e saj në Londër në maj dhe një në qershor në Pallatin e Holyroodhouse në qershor.