Celebrities Gossip Showbiz

Me kë është zënë Britney Spears?! Artistja nxit dyshimet me këtë postim…

Britney Spears ka rrëfyer se është futur në një zënkë të madhe me dikë që do teksa ndau një citim nga Khloe Kardashian në lidhje me rregullimin e thonjve. Në një postim emocionues, Spears, 40, vendosi ta trajtonte veten me një manikyr në vend që ta linte luftën t’i prishte ditën.

Ajo ndau një citim të bërë nga Khloe në një episod të fundit të The Kardashians, ku deklaroi se kishte shkruar se donte të bënte manikyr të rregullt në testament edhe nëse është në koma. “Nëse jam në gjendje kome, do t’i rregulloj thonjtë një herë në javë dhe kjo është në vullnetin tim”, tha Khloe.

Britney nuk u përmbajt ndërsa detajoi pasojat e dhimbshme të sherrit të saj në mëngjes. Megjithatë, ajo nuk e identifikoi personin me të cilin u grind.

Këtë mëngjes u zgjova nga një zënkë e madhe me dikë që dua … ajo më copëtoi … Unë kurrë nuk kam qarë kaq fort në jetën time!

Epo, unë u shtriva në shtrat… MJAFT nuk do të shtrihem në shtrat dhe nuk do t’i jap personit tjetër kënaqësinë që të më shkatërrojë gjithë ditën time! Unë e meritoj të rregulloj thonjtë… kanë kaluar 5 javë!