Më mirë me ty dhe fukara, apo pa ty i pasur?
OTM X ALBANËN • 09:04 18/11/2022
Albana ka pyetur qytetarët lidhur me shprehjen ‘më mirë me ty dhe fukara, apo pa ty i pasur’. Ja se cilat ishin përgjigjet e tyre… Albana Ruçi Saix Dj
Më mirë një djalë që të vjen pas si Luiz Ejlli apo një që bën ‘të vështirin’?
OTM X ALBANËN 15:05 27/01/2023
Historia Luiz Ejlli – Kiara Tito, çfarë mendojnë qytetarët!
OTM X ALBANËN 09:54 14/01/2023
Bullizmi në televizion dhe si gjuhë e përditshme, ja mendimi i publikut!
OTM X ALBANËN 13:03 13/01/2023
Si ju duket qytetarëve edicioni i dytë i “Big Brother VIP”?
OTM X ALBANËN 09:23 31/12/2022
A i keni dedikuar ndonjëherë këngë ish-partnerëve?!
OTM X ALBANËN 09:10 30/12/2022
Kërkimet në Google gjatë vitit 2022 në Shqipëri, Berati i pari për pornografi…
OTM X ALBANËN 09:58 17/12/2022
TikTok apo OnlyFans, kë zgjedhin njerëzit?!
OTM X ALBANËN 09:33 16/12/2022